העבודה בחברות המציעות שירותי תברואה והיגיינה של מטבחים, לימדה אותי רבות על נושא המאבק בזיהומים, בעוד שהשכלתי (ד"ר לרפואה) וניסיוני הרפואי, כמו גם התנסותי בהוראת תחום תברואת המזון בבתי ספר לבישול, הכשירו אותי לטווח רחב של עבודה וייעוץ בתחום, בכל הרמות.
אני מציעה ללקוחותיי ייעוץ מפורט ובקרת איכות תברואתית במטבחים ושטחי אחסון, הניתנים מידי רופאה אחראית – שאינה מהססת להירתם לכל משימה, דחופה ככל שתהיה, ולהציע פתרונות יצירתיים לבעיות של היגיינה וסכנת זיהום.
אשמח לבוא לשירותכם,
ד"ר מרינה
- ד"ר מרינה קזקביץ (M.D.) עוסקת בתחום התברואה 14 שנים.
- בעלת ניסיון בשיתוף פעולה ארוך טווח עם מוסדות רבים בתחום המזון בכל רחבי הארץ.
- ד"ר מרינה קזקביץ מרצה ומייעצת למומחים בתחום וללומדים בקורסי טבחות מגוונים (בתי הספר "בישולים", "אינטרשף", "קראון פלזה").
-
השירותים המוצעים