- ליווי בתהליך קבלת רישיון.
- שלל שיטות לביקורת תברואתית.
- ביקורת רחבת היקף במקום העבודה.
- בדיקות בקטריולוגיות (בשיטת נובוסטריק של מעבדות חי ונובומד) של מזון ושל שטחי המגע עימו, כולל ידי העובדים.
- הדו"ח הראשוני מופק מיד בתום הבדיקה.
- דו"ח מפורט של תוצאות הביקורת, כולל תוצאות הבדיקות הבקטריולוגיות, מופק עד 7 ימים לאחר הדו"ח הראשוני (נתן לקבלו בדואר, דואר אלקטרוני או פקס לבחירתכם).
- ניתן לערוך ביקורות תקופתיות או חד- פעמיות.
- תוכנית תברואתית ונהלי עבודה, המותאמים לצורכי הלקוח, ונבנים יחד איתו לאחר הפקת הדו"ח הראשוני.
- בדיקות בקטריולוגיות בשיתוף עם מעבדות, המובילות בתחום.
- הדרכת עובדים בנושאים של היגיינה אישית, כללי תברואה במטבח.